Hur väljer du klänningar till barnen?


Hur väljer du tyg och klänningar till barnen? Vi arbetar med designers på vårt kontor i New York och även med återförsäljare. Vi utformar våra mönster, sedan skickar vi tyg och klänningar till våra köpare. Vi har en stor köpare i Manhattan, en annan i New Jersey och en annan i Philadelphia. Alla kläder är specialvävda.

Vad sägs om klänningen? Det är inte bara för ett barn att ha på sig i skolan. Barn kan bära klänningen för att visa upp sina personligheter eller som vardagliga smycken. Vi har en hel rad barnsmycken på väg in!

Vem gör det här för barn? Vad jag kan säga er att det finns många olika typer av tillverkare, och alla arbetar hårt för att tillgodose våra behov. Kläderna finns i alla former. De finns i söta kjolar, klänningar, tights och mer. Det finns också alla olika stilar av flickkläder för alla åldrar. Vi arbetar med dussintals designers, som alla ser ut att sätta ihop den perfekta produkten för våra unga kunder.

Vad är den svåraste delen för den här verksamheten att hantera? För mig är inte  de största sådant som handla om en produkt som inte fungerar och du inte är nöjd med, utan snarare om människors attityder. Du har antagligen många kunder som är frustrerade, inte bara om att din produkt inte fungerar utan också kanske om deras brist på kommunikation och deras oförmåga att lära sig. Det är så jag har sett framgång med människor som bara var helt oklara vad de ville att slutresultatet skulle bli.

Allmänt, Kidsstyle | Klänningar | |
Upp